Cautare

1875 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accidente" (3.11 secunde)
RCA la 564 de lei pe an pentru o masina de 1,8-2 litri capacitate se mai gaseste la Ardaf, iar la 636 de lei pe 12 luni - la Omniasig, potrivit paginii de internet informatiiauto.ro.
Explicatii pot fi multe. Poate din cauza vremii din ultima perioada s-a circulat mai putin si nu au fost accidente", a declarat Dumitrescu.
La cuantumul sprijinului, care nu poate depasi valoarea creditului ipotecar contractat, se ia in calcul numai valoarea locuintei, fara a cuprinde cheltuielile pentru obtinerea si amenajarea terenului, pentru asigurarea utilitatilor, garajelor si anexelor gospodaresti.Cine poate obtine acesti baniDe acest sprijin pot beneficia tinerii care la data contractarii locuintei au pana in 35 de ani si persoanele sau familiile ramase fara adapost in urma avarierii grave sau distrugerii locuintelor proprii din cauza unor calamitati naturale sau a unor dezastre ori accidente de care nu se fac vinovate.
Polita RCA are un plafon urias pentru despagubirea persoanelor care au suferit vatamari corporale in urma unor accidente rutiere ori despagubirea familiei persoanelor care si-au pierdut viata in incidente pe drumurile publice.
) este data la care orice firma poate accesa fonduri pentru angajarea de noi oameni, formarea profesionala a celor care au deja un loc de munca si pentru imbunatatirea conditiilor de munca, astfel incat sa diminuam riscul de accidente si imbolnaviri profesionale", a declarat Sarbu.
Ministrul muncii, Marian Sarbu, estimeaza ca din finantarile provenite de la Uniunea Europeana ar putea fi subventionate salariile a peste 15.000 de nou-angajati si ca aproximativ 100.000 de persoane ar putea beneficia de programe de imbunatatire a formarii profesionale."Astazi este data la care orice firma poate accesa fonduri pentru angajarea de nou-salariati, pentru formarea profesionala a celor care au deja un loc de munca si pentru imbunatatirea conditiilor de munca, astfel incat sa diminuam riscul de accidente si imbolnaviri profesionale", a declarat Sarbu.
Prin contri-butii sociale datorate de angajatori se intelege contributia de asigurari sociale, contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli profesionale, contributia pentru asigurari sociale de sanatate si contributia de asigurari pentru somaj.
Romania este pe ultimul loc in Uniunea Europeana la numarul de kilometri de autostrazi si pe primul loc la numarul de accidente rutiere grave, soldate cu circa 3.000 de morti anual pe sosele.
RCA, CASCO, asigurarea locuintei (CasAsigura Plus, produsul de baza, si Imobilia, produsul complex pentru protectia completa a caminului, care include acoperirea riscului de accidente a membrilor familiei si raspunderea civila legala a acestora) si asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate.
Conferinta de presa a fost completata de mini-scenetele pregatite de tinerii actori Elena Xing si Alexandru Zob, au exemplificat cu haz, mici accidente care pot interveni in trafic, in casa sau in vacanta.
Drumul care leaga municipiile Botosani si Suceava este considerat unul dintre cele mai proaste din regiune, drept dovada ca, la fiecare ploaie, se inregistreaza zeci de accidente rutiere, multe dintre acestea foarte grave.
Dupa 1 an si jumatate de la lansarea pe piata romaneasca de asigurari, Signal Iduna anunta majorarea capitalului social cu aproape 2 milioane de Euro.
Iar asta este o problema majora, din cauza careia multe accidente ar putea fi evitate. Sunt chestiuni care nu se invata la scoala.
Centura de siguranta, bara de protectie si limitele de viteza s-au dovedit mai eficiente in reducerea pagubelor provocate de accidente decat incercarea de a preveni conducere nechibzuita, explica acesta.
Accidentele rutiere din Romania costa, anual, aproximativ 4,1 miliarde de dolari, suma calculata luand in considerare preturile anterioare declansarii crizei, potrivit unui raport al unei institutii financiare mondiale.
"Prin realizarea acestui obiectiv se estimeaza o reducere cu 76% a numarului de accidente pentru traficul intre Arad si Timisoara, o reducere a timpului mediu de calatorie intre Arad si Timisoara de la 64 la 33 de minute, precum si o reducere cu 7% a costurilor de exploatare a autovehiculelor.
Astfel, preturile incep de la 150 de lei si pot ajunge pana la 1.200 de lei (fara TVA) pentru masinile uzuale. ... Aceste dezavantaje pot avea ca efect explozia anvelopei, iar pe timp de iarna, acest lucru conduce la accidente grave", a declarat pentru REALITATEA.
Cei 10 km de autostrada dintre cele doua orase imi economisesc timp si scad riscul de accidente. ... El a precizat ca la Bechtel, in prezent, lucreaza circa 1.200 de persoane.
Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) a inaugurat, marti, Centrul de Coordonare a Cautarii si Salvarii (SAR), care va gestiona situatiile de urgenta create de producerea unor eventuale accidente in aviatia civila.
Mai mult, peste 30% din liniile ferate (din totalul celor 11 mii de kilometri) nu mai corespund din punct de vedere tehnic si exista pericol de accidente.
google-analytics.com